Instagram post - 84.png

Zůstatky z čipů z Pekelného ostrova 2023

July 30, 2023

Je na čase vám sdělit, jakou částku z Pekelného ostrova 2023 darujeme! Je to neuvěřitelných 422.827 Kč. Kde budou zůstatky z čipů pomáhat letos se dozvíte po rozkliknutí článku.

První část poputuje do MŠ v Holýšově na herní prvek, který kvůli neustálým opravám nemohou již děti používat.

Druhou část věnujeme na činnost Občanského sdružení ProCit, z. s., která se zaměřuje na poskytování a zajišťování bezpečného prostoru pro setkávání rodin s poruchou autistického spektra (PAS).

Třetí část poputuje Rodinnému centru Myška Lola, z.s. na molitanovou stavebnici, která bude sloužit výukovému programu PlayWisely.

Čtvrtou část jste měli možnost vybrat vy sami! Na základě několika tipů jsme se rozhodli podpořit pana Jiřího Blíhu z Domažlic. Pan Blíha i přes svůj handicap rozdával radost se svým psím pomocníkem, který ho náhle po těžké nemoci opustil. Nyní potřebuje nového asistenčního pejska, který by pomáhal nejen jemu, ale se kterým by opět mohl šířit radost a uzdravovat duši i ostatním. Takový pejsek potřebuje finančně náročný výcvik a další asistenční pomůcky, na které bychom panu Jiřímu rádi přispěli.

Letos jsme se rozhodli vybrat z vašich tipů v dotazníku spokojenosti, ještě jednu organizaci. Poslední část tedy poputuje do Základní umělecké škole v Holýšově, na nákup hudebních nástrojů. Tyto nástroje si děti mohou zapůjčit, když se teprve rozhodují, na co budou hrát a nebo když rodiče nemají dostatek finančních prostředků na to, aby nástroj mohli dítěti zakoupit.

Přátelé, děkujeme Vám!

Je to krásný vidět, jak velká srdce mají naši Pekelní rockeři.... Děkujeme jste úžasní.